Om FDF F7

Hvem er vi

FDF F7 har i dag cirka 40 frivillige ledere, seniorer og instruktører tilknyttet, som spænder vidt med hver deres baggrund, alder og kompetencer. Vi har i alle aldre (se klasser) og med ca. 80 børn hver mandag er vi en af de større kredse på Frederiksberg.

Vi lægger stor vægt på at være ude og opsøge friluftlivets udfordringer. På vores lejrture kan du opleve alt fra stille morgenture, hvor vi ser solen stå og lytter til fuglenes kvidren, hyggelige aftener omkring lejrbålet med sang og sketch eller til et mystik eventyrløb i skoven. Udgangspunktet for alt hvad vi laver er at det skal være sjovt for både børn og ledere.

Hver januar stiller vi os på de skrå brædder i vores hus på Frederiksberg og spiller teater. Det er årets højdepunkt i kredsens liv. 

Bliv medlem

Hvis dit barn er interesseret i at blive medlem af FDF F7, er I altid velkomne til at kigge ned forbi til vores mandagsmøder og se om spejder er noget for dit barn. Så har du og dit barn mulighed for at se hvad vi laver og om FDF er noget der kunne friste.

Hvordan bliver mit barn medlem?
Kom ned og vær med! Vær med til et par mandagsmøder, så du ved om FDF er noget for dig. Du kan melde dig ind i FDF F7 ved at udfylde og aflevere en indmeldelsesblanket.

Hvad koster det at blive medlem?

Det koster 600 kr. at melde sig ind i F7. Så får du en FDF skjorte som vi har på hver mandag, en sangbog, en medlemsbog og et halvt års kontingent. 

Du betaler på MobilePay en mandag i huset hos den leder der holder åbent i kredsbutikken.

Det koster 300 kr. i kontingent pr. halvår, som du betaler i starten af marts og oktober. 

OBS Tumlinge (6-8 år) og pilte (9-11 år) har venteliste
Fordi der er så mange dejlige tumlinge og pilte, bliver vi desværre nødt til at lave en venteliste. Vi vil gerne lave de bedste og mest meningsfulde møder som muligt. Det kan vi ikke hvis der er alt for mange børn hver mandag. Så har du en god ven der rigtig gerne vil gå til FDF, så sig til dem at de gerne må skrive sig på ventelisten: https://fdff7.nemtilmeld.dk/12/

Spørgsmål?
Har du spørgsmål eller bare lyst til at blive FDFer, så skriv til: fdff7@hotmail.com

Et ståsted

FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra. Vi tager udgangspunkt i Tro, Relationer, Leg og Samfundsengagement.

Grænser

FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra. Vi tager udgangspunkt i Tro, Relationer, Leg og Samfundsengagement.

Fantasi

I FDF bliver vi ikke til noget, vi bliver til nogen.

Mennesker

I FDF bliver vi ikke til noget, vi bliver til nogen.

Selvtillid

Vi tror på, at mennesker udvikler selvstændighed gennem medansvar og medindflydelse..

Ansvar

Vi tror på, at mennesker udvikler selvstændighed gennem medansvar og medindflydelse.

Demokrati

I FDF skal børn og unge have mulighed for at tage stilling, føle medansvar, kunne tale ud og tale for sig og deltage i demokratiske processer.

Dig selv

I FDF bliver vi ikke til noget, vi bliver til nogen.

Find os

HUSET

Børnehuset på Rolighedsvej 29 er omdrejningspunktet for alle FDF F7s aktiviteter. Først og fremmest er det er her vi afholder vores ugentlige børnemøder om mandagen. Vores årlige nytårsrevy afholdes også her og lægger beslag på huset det meste af hele januar.

Den del af huset FDF F7 færdes i består af en stor sal, som kan deles i to, hvis man skulle have behov for dette, en mindre rum kaldet 17´eren, en kælder, et køkken og så har vi lidt græs og fliser udenfor.

Børnehuset Skt. Thomas
Rolighedsvej 29
1959 Frederiksberg C

HYTTEN

FDF F7 har sin helt egen hytte som ligger 25 kilometer nord for Frederiksberg, i Lynge, Allerød. Grunden blev købt tilbage i en tidlig oktober morgen i 1954, for 6000 danske kroner. Siden da er det gået slag i slag, fra et lille hønsehus, via togvogne og så til den hytte der står i dag.

Hytten har plads til 26 sovende og har rigtige toiletter og bade, hertil kommer en hyggelig stue med pejs og sofahyggehjørne. 

Udenfor har vi både bålsted og en lille eng.

FDF F7 Hytten
Birkevangen 8, Nymølle
3540 Lynge

JOMSBORG

Jomsborg er FDF Frederiksbergs fælles lejr, hvilket vil sige at lejren er ejet i fælleskab af FDF kredsene på Frederiksberg og hermed også FDF F7.

Jomsborg ligger ud til Isefjorden og 3 kilometer syd for Kulhuse Havn. Lejren er 13 tønder land stor og består af badestrand, lund, eng og skov. Hertil kommer der boldbane, kæmpehøje, teltplads, aktivitetspladser og bålplads. Jomsborg huser også et FDF-museum. Der er plads til 96 personer, fordelt på henholdsvis 8 sovesale og 16 tomandsværelser.

Jomsborg fik i maj 2017 en flot ny spisesalsbygning som vi er meget stolte af.

Vi mangler da lige at nævne Bjørnebo, som blev bygget i de tidlige år på Jomsborg. I stueplan er der museum og ovenpå er der en stor gildesal som kan bruges til mange forskellige formål, som f.eks. hockeybane, kirke eller lejrbålsunderholdning.

Jomsborg lægger bygninger til mange forskellige arrangementer som f.eks. kredsweekender, sommerlejre, forårs- og efterårslejre og kursusaktiviteter. Men hvis du vil vide mere skal du blot vælge de følgende link: www.jomsborg.org

Landskolonien Jomsborg
Jomsborgvej 32, Kulhuse
3630 Jægerspris
(Barnets navn)

FDF F7 Bestyrelsen

(opdateret 04-05-2017)

Kredsbestyrelsen varetager bl.a. opgaver såsom at styrer kredsens økonomi, forsikringer o.l., administration af hytten, kontakt til landsforbund, netværk og landsdel, kontakt til kommunen mv. Det er ydermere bestyrelsen der har ansvaret for at kredsens arbejde drives i overensstemmelse med landsforbundets formål og love.

F7s kredsbestyrelse
Formand: Poul Holt Pedersen (far til Amalie, Ditlev og Morten)
Kasserer: Stine Dorf og Julie Møller
Repræsentanter for kredsledelsen: Anna Helqvist, Alexander Troensegaard
Lederrepræsentant: Hanna Jensen
Seniorrepræsentant: Ditlev Holt Pedersen
Forældrerepræsentanter: Britt (mor til Marius) og Robert (far til Hanna, Agnes og Esther)
Forældresuppleanter: Mads (far til Leda) og Tina (mor til Julia og Alexander)
Menighedsrepræsentant: Anna Helqvist
Revisor: Robert Andersen
Revisor suppleant: Mette Thestrup Olsen


Medlemmer af bestyrelsen vælges for en 2-årig periode.